Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Magamról

Göltl-Zelenij Linda vagyok és többek között testépítés és fitness edzőként,  TRX trainerként, erőnléti edzőként és fitness versenyző felkészítőként ténykedem. Korábban a Peak táplálék kiegészítő cégnél dolgoztam, így minden adott ahhoz, hogy a legjobb személyi trénered legyek.

Ahogy mondani szokták a testépítés az illúziók sportja, de az egészség és a szép, fitt test nem az. A célom, hogy megmutassam neked is, hogy ehhez nem kell állandóan koplalni buta diétákkal és/vagy halálra edzeni magad.

Személyi edzőként segítek neked összeállítani a számodra megfelelő edzéstervet és étrendet, illetve igény szerint a táplálék kiegészítők optimális megválasztását is.

Folyamatosan keresem az egészséges életmód legújabb módszereit és mielőtt továbbadnám vendégeimnek saját magam tesztelem őket. Ilyen például a Sparrowbag, amit a személyi edzések során is alkalmazok.

Az oldalamon találsz még számtalan receptet is. Csak olyanokat teszek fel, amit én magam is kipróbáltam. Nem vagyok nagy konyhatündér, így ha én el tudom készíteni, akkor bárki. Emellett persze szigorúan diétás, hiszen én nagyon odafigyelek arra, mit eszem, hogy mindig jó formában maradjak.

Tehát Edzésre Fel!

Dicsőség fal – Referencia

Tanítványaim élménybeszámolóját itt olvashatod.

Benkó Barbara hegyikerékpáros olimpikon edzéseit közös TRX-ezéssel egészítjük ki.

R. Kitti lenyűgöző teljesítménye

R. Kitti lenyűgöző teljesítménye

T. Reni fantasztikus átalakulása.

K. Kata a csodaszép menyasszony

K. Kata a csodaszép menyasszony

Sz. Éva átalakulása megfelelő étrend és edzésterv(súlyzós+kardió) mellett.

Cséri Szilvia a Bakony maratonon első helyezettje. A téli alapozást TRX edzésekkel egészítettük ki.

N. Moncsi a Hanák Kolos teljesítménytúra után, amire súlyzós és TRX edzésekkel készültünk.

Legyél Te a következő!