Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

TRX-re Fel! – edzés videó

A TRX az USA-ban az egyik legnépszerűbb edzéseszköz az utóbbi időben. Ez azért van, mert nemtől, edzettségi szinttől és céltól függetlenül bárkinek az edzésébe beilleszthető. Tehát a kezdőktől a profikig bárki színesítheti vele az edzéseit. A TRX növeli az erőt és az egyensúlyérzéket. Fejleszti az izmok robbanékonyságát, a koordinációt és erősít. Nem utolsó sorban pedig remek zsírégető.

Ez mind nagyszerűen hangzik, így elhatároztam, hogy én is kipróbálom. Halmi István testépítő és edző barátomnak hála – aki nem rég végezte el a TRX oktatóit – lehetőségem nyílt erre.

És hogy mit tapasztaltam?

Először is nagyon szórakoztató, hogy kicsit más a mozgásforma, mint a klasszikus súlyemelgetésnél. Közben pedig brutál izommunka. Én nagyon élveztem, baromira elfáradtam és mára jó kis hasizom lázam lett. Ez annak köszönhető, hogy végig figyelned kell a tartásodra. Feszesen kell tartanod a hasfalad, a csípőd, a hátad és feneked, hogy szabályos legyen, ami nekem sem/nehezen ment elsőre. 🙂 Szóval kiegészítésként a súlyzós gyakorlatokhoz tökéletes. Meglehet a későbbiekben én is alkalmazni fogom mind a saját, mind a tanítványaim edzése során.

Próbáljátok ki bátran és Edzésre Fel!

Kapcsolódó cikk: Idióta edzéseszközök