Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Töltött gomba

Hozzávalók
1 doboz gomba
2 tojás (1 sárgája 2 fehérje)
Light sajt
Light margarin
Metélőhagyma
4 szelet sonka

A két tojást keményre főzzük. Amíg a tojások főnek megmossuk és megpucoljuk a gombákat, száraikat levágjuk belsejük kivájjuk.

A sonkát apróra kockázzuk. Amikor kész a tojás megpucoljuk. A fehérjét felkockázzuk, a sárgáját szétmorzsoljuk. A sárgáját és a fehérjét a sonkához adjuk, majd ízlés szerint megszórjuk metélőhagymával. Sóval, borssal ízesítjük.

A masszát a gombafejekbe töltjük és mindegyik tetejére egy kis szelet sajtot teszünk.

A sütőt 220 fokra előmelegítjük és kb 15-20 percig sütjük, amíg a sajt aranybarnára nem pirul.