Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Tervek

Na sziasztok!

Továbbra is zajlik az élet. Először is készítettem egy új képet magamról, mert már untam hogy 1-2 éves képek vannak csak rólam.

Tavasszal meg lehet csináltatok pár képet fotóssal, mert amúgy is tervbe van véve egy próba diéta az őszi szezonra való felkészülés gyanánt. Látni szeretném miből mennyi marad…bár szerintem most is elég jól állok 🙂 Illetve az edzős dolog is jól állnak. Ráadásul úgyfest lesz egy elég izgalmas projektem is a tavaszra, de az még titok.

Hétvégén pedig megyek egy két napos tanfolyamra – Fitfight 🙂 remélhetőleg csoportos órákat is fogok majd adni. Szóval tervek azok vannak bőven. Szóval végre napok óta elég derűs kedvem van, mert végre történnek jó dolgok és van mit várni 🙂

Egyébként pedig tart a “mindent bele hónap” és meg is érzem mivel jó pár helyen izomlázam van. Gyakorlatilag minden gyakorlatnál sikerült súlyt emelnem. Oké volt kivétel is, ami a legutóbbi alkalomhoz képest visszaesett és ez igen idegesít, szóval arra meg pláne gyúrok 🙂 Továbbra is kiemelt figyelmet kap a combhajlítóm, a vállam és a csípő rész is. Muszáj javítani az arányokon. Nagyon kíváncsi vagyok mit fog mutatni a tükör hónap végén 🙂

A kajám az 90%-ban tiszta. Bár most is rendeltem a héten egyszer Updat1-es ebédet. Hamburgerhús pogácsa marhahúsból káposzta salátával. Nagyon finom volt, de levontam a tanulságot, hogy a káposzta nem az én kajám, mivel igencsak puffaszt 🙂 De szép nagy adag volt és jól laktam vele. Szóval szerintem továbbra is fogok rendelni heti 1-et.

Tápkiegekből most nem spirázom túl. Fehérje, glutamin , bcca – amikor eszembe jut és a maradék zsírégetőim. Rájöttem arra, hogy rengeteg megbontott és félbe hagyott tápkiegem van. Sőt olyan is van amit még anno versenyen kaptam, de még nem járt le. Szóval azt is beszedem hamár van, lássuk vajon beválik e.