Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Táplálékkiegészítő

Ha elkezdesz edzeni, fogyókúrázni, akkor előbb-utóbb eljutsz a táplálékkiegészítők világába. És ember legyen a talpán, aki el bír igazodni a táplálékkiegészítő cégek és hatalmas termékpalettájuk között.

Ha kell egy kis „útba igazítás”, ebben is állok a rendelkezésedre. Előzetesként itt egy kis segítség.

Fontos: Ha megbízható európai gyártótól vásárolsz táplálékkiegészítőt, akkor biztos nem botlasz olyan termékbe, ami doppinglistás és káros anyagokat tartalmaz. Emellett pedig a minőség is garantált. Ilyen cég például a Peak.

A fehérje:

delicious whey proteinA fehérje az a táplálékkiegészítő, amire mindenképp szükséged van az edzésekhez, még fogyáskor is – ugyanakkor nem mindegy melyiket mikor fogyasztod. Felszívódás alapján van gyors és lassú felszívódású protein. Illetve csoportosíthatjuk még összetevők alapján is – tejsavó, szója, kazein stb.

A Peak gyors felszívódású fehérjéi közül a legfinomabb a Delicious Whey Protein. Több mint 85%-os fehérjetartalom, szinte nulla szénhidrát és zsírtartalmú, aszpartam mentes és krémes ízű.

A zsírégető:

pyruvatA fogyókúrázók legnagyobb segítői a táplálékkiegészítők között a zsírégetők – persze megfelelő használat mellett. A zsírégetők többsége termogén hatású, azaz, ami felpörgeti a szervezetet, megdobják a pulzust. Az anyagcsere fokozására és ezáltal a napi szinten elhasznált energiamennyiség növelésére alkalmazzuk.

Emellett vannak nem termogén hatásmechanizmussal működő termékek is, pl. a CLA zsírsav. És léteznek még felszívódás blokkoló készítmények is, amik meggátolják a bevitt táplálék egy részének a felszívódását és zsírként való lerakódását.

A Peak zsírégetők közül a Pyruvat erősen aktiválja az anyagcserét, növeli az energiaszintet a diéta alatt, csökkenti az éhségérzetet és mindezek mellett természetes hatóanyagokat tartalmaz.

Az ízületvédő:

arthro stack

A kemény edzéssel az izomzatunk fejlődik, viszont az erő- és tömegnövekedést ízületeink nem mindig tolerálják. Ezért mindenképp ajánlom az ízületvédők használatát. A táplálékkiegészítő cégek készítményeit azért javaslom jobban, mint a gyógyszertáriakat, mert a hatóanyagok mennyisége a sportoló emberekhez van mérve.

A Peak egyik legjobb ízületvédője az erős hatásfokú Arthro Stack, mely minden ízületépítő anyagot tartalmaz.

Természetesen mindezek mellett még rengeteg táplálékkiegészítő létezik:

  • izomzatépítő formulák
  • tömegnövelők
  • vitaminok
  • ásványi anyagok
  • kreatin
  • aminosavak
  • teljesítmény fokozók
  • természetes édesítőszerek
  • egyebek…

Tehát, ha segítség kéne a táplálékkiegészítő(k) kiválasztásában, akkor keress bátran!

Elérhetőségeim:
Email: linda@zelenij.hu
Facebook: facebook.com/edzesrefel