Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Szezonértékelés

Véget ért az első teljes mountainbike versenyszezonom (tavaly ősszel csak 1 versenyen indultam), amit május 1-én kezdtem a Buda maratonon és október 12-én zártam a balatonfűzfői versenyen.  Úgy indultam neki az idénynek, hogy tapasztalatszerzés a lényeg – hogy megismerjem magamat, a különféle versenyeket és pályákat – illetve az se lenne rossz ha a top10 meglenne.

Buda maraton kaptató

A kitűzött célokat viszont bőven túlszárnyaltam. A legnagyobb sorozatban – a Top maraton – összetett 5. helyen végeztem. A Nyugat maraton széria első állomásán két 2. hellyel zártam (korcsoportos és abszolút), az utolsó állomáson pedig megnyertem a korcsoportomat, így a széria összetett 2. helyén zártam.

Sikeres szezonzárás.

Voltak ugyan mély pontok a szezon során – pl. csukló sérülés, 3 hét betegség az utolsó verseny előtt – de ezeknek köszönhetően megtanultam az egyik legfontosabb dolgot: abból kell kihozni a legtöbbet ami van. Az önsajnálat és kesergés nem visz előre, valamint a negatív hangokat, embereket ki kell zárni.

(Jó)Arcok 🙂

Mielőtt rátérnék a jövőt illető célokra szeretnék köszönetet is mondani, mert nagyon sokan segítettek nekem. Először is köszönet a férjemnek, Norbinak, hogy mellettem állt és segített, amiben tudott. Benkó Lacinak is köszönet a szuper bringa szervízelésekért és hogy részt vehettem a PCCC-s edzéseken. Köszönet Tóth Gábornak a közös tekerésekért és biztatásért. Illetve köszönet Havasi Noéminek szintén a közös edzésekért és a BringaBandának a szilvásváradi segítséget. Valamint extra special thanks a „francia-magyar” netes edzőtársamnak és barátnőmnek Babits Krisztinek, akivel tél óta motiváltuk egymást az edzésekben és versenyekben. Továbbá köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, drukkolt és mindig érdeklődött felőlem.

Norbival

Tehát mik is a tervek 2014-re? Azt határozottan tudom, hogy mely versenyeken szeretnék és melyeken nem szeretnék indulni. A szezon kezdést ismét a Buda maratonnal tervezem.  A Top matarton -és a Nyugat maraton sorozat valamint a Crosskovácsi szintén elég biztos pontnak tűnik. Az elsődleges cél, hogy minden futamon megjavítsam az idei időmet és ha ez jobb helyezéssel is jár az külön öröm.

A cél érdekében idén az alapozásban több újítás is lesz. A súlyzós edzéseimet kicsit megreformálom és lesz úszás is. Ezúttal a bringás edzéseket amikor csak lehet kint szeretném abszolválni és csak nagyon rossz időben lesz görgőzés. Illetve tervben van heti két TRX edzés, amit speciálisan a felkészüléshez igazítva állítottam össze. Ezekről bővebben is beszámolok majd.