Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Sparrowbag és én

Sziasztok!

Ma érdekes napom volt, ugyanis kipróbáltam a sparrowbaget. Nem is akármilyen körülmények között, hanem egyből egy promó videó keretein belül 🙂 hát nem volt egyszerű. Először is szokni kellett a fogását, másrészt ugye videón az ember igyekszik nagyon odafigyelni a szabályosságra. Hát megszenvedtük asszem. 8 blokkot forgattunk le amiben volt kb 5 gyakorlat 16-os ismétlésszám és a végén egy egyperces kardió.

Én egyszer el is elejettem sparrowbaget (éljen a műköröm) , na az cink lesz a videón 🙂 De egyébként jó volt és kiváncsi vagyok mi sül ki a videóból. Amúgy a videón hárman leszünk lányok, Kyry egy másik lány és én, no meg persze Peti. Én álltam középen félig meddig a Peti mögött – nem tom mennyire bújtam el 🙂 A videóért cserébe pedig mi is kapunk egy-egy sparrowbaget, amit én biztosan be fogok iktatni az edzéseimbe, legalábbis otthon mindenképpen és a személyi edzésekbe is. Szóval nekem tetszik. Ha meg lesz a videó természetesen megmutizom. Arra meg kiváncsi vagyok milyen izomlázam lesz holnap.

Ja és emellett december 10.-én 3-tól egy három órás kangoo maratonra is megyünk a Kyryvel. Ez is ajándék a forgatásért 🙂 Szóval ez egy jó nap volt. És figyelem sparrowbag edzés nálam 😉