Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Pörgős évnek nézünk elébe!

Sziasztok!

Már egy jó ideje nem írtam blog bejegyzést csak egyéb írásokat. Ez azért van, mert eléggé felpörgött az élet. Egyre többen kerestek meg, hogy segítsek nektek edzésben vagy étrendben és ez szuper, de ugye elég sok időt igényel, hogy valóban személyre szabottra készíthessem el nektek. Emellett képzeljétek nemrég életem első interjúján is túlestem. És kivételesen nem én készítettem (mert arra már sok lehetőségem volt az újságírói évek alatt), hanem velem és rólam készült. Amikor megjelenik természetesen közzé teszem. Amúgy nagyon örültem a lehetőségnek és hogy megkerestek, hogy tetszik nekik amit és főleg ahogy csinálom.

Ja shopbuilderes strechinges képek is elkészültek 🙂

Emellett ugye írtam, anno a sparrowbages videóról. No az is elkészült. Sőt azóta a sparrowbagem is meg van és csak bevetésre vár. Egyelőre még nincsen benne töltő anyag de januártól alkalmazni fogom az edzésekhez.

Sőt januártól tervezek Fitfight órát is tartani. A helyszín nagyjából körvonalazódott már, de majd csak akkor mondom ha végleges. Az időpont az valószínűleg szombat este lesz olyan 6 körül. Tuti nagyon jó lesz és már elég sokan is érdeklődnek az óráról. Kicsit azért izgulok, de azt hiszem ez a természetes. A két ünnep között szabin leszek, így megnézem a termet és összeállítom az órám vázlatát is. Mindennap majd ezerrel gyakorolom is és Fitfight hospitálni is járok. De persze ennyiben nem merül ki a dolog, hiszen januárra már most többen jelentkeztek személyi edzésre így velük is lesz konzultációs órám.

Fú,  nagyon jónak ígérkezik az 2012-es év, én már most fel vagyok pörgetve. Lehet ezért nem tudok mostanában aludni. 🙂

Egyébként hamarosan jön egy szakmai cikk a táplálék kiegészítőkről, mert azt látom, hogy sokan félre vannak tájékoztatva az ügyben. Új édesség recept is lesz, amit az ünnepekre tervezek. Illetve lesz egy gyűjtemény a hozzám beérkező leggyakoribb kérdésekről. Így ha van valami kérdésed, azt küldd el bátran.  De lesz még más egyéb meglepetés is – az még titok!!

Ja egyébként a diéta és az edzés jól megy, hamarosan lesz pár képi bizonyíték is.  😉