Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Nyaralás hízás nélkül – blog

A tavalyi nyaraláson eléggé elengedtem a gyeplőt és 4 kg-t kaptam magamra. Az idén ezt mindenképp el akartam kerülni, mert nem szeretem a túl szigorú “vezeklő” diétákat. Nos úgyfest ezt a célkitűzést is sikerült megvalósítanom. Hogyan?

Nem volt nagy kunszt, csupán alkalmaztam a régi jó szólásmondást, hogy “aranyközépút”. Vagyis a reggelim a szokásos protein zabbal volt, illetve szedtem a szokásos táplálék kiegészítőimet- zsírégető, kreatin és vas. Napközben rengeteget kirándultunk, ebédre pedig többnyire valamilyen grillezett husit ettem zöldséggel, de volt amikor megettem egy tál fincsi spagettit.

Ja és érdemes valami egészséges nasit is keresni. 🙂

Azokon napokon amikor kevesebbet sétáltunk elmentünk a közeli parkba egy kis átmozgató edzésre- némi futás és TRX. Ma van az utolsó nap és mérlegre állva azt tapasztaltam, hogy nem híztam egy grammot sem.

Tehát fiúk lányok a nyaralás során lazíthattok, hiszen azért vagytok ott. Csak egy minimális odafigyelés kell az étkezésre és egy hét alatt nem fogtok hízni. Ha sokat kirándultok az edzéseket sem kell túlzásba vinni, csak amennyi jól esik. Ha inkább parton pihenősek vagytok, akkor érdemes kicsit több kardiót beiktatni.