Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Ne álmodozz, cselekedj!

Sziasztok! Kezdjük az új évet egy új blog bejegyzéssel.
Én már nagyon vártam ezt az évet és örülök, hogy végre elérkezett. Én az idén nem fogadtam meg semmit. Én úgy döntöttem, hogy végre megvalósítom az álmaimat, ahelyett, hogy állandóan álmodozom és fogadkozom.

Az év újdonságokkal indul. Először is teremváltás lesz. Bár nagyon szeretek a Spártába járni, de több tanítvánnyal már nem tudok oda annyit kijárni. Úgyhogy az edzéseim java részét a BTN-ben fogom tartani és én is ott fogok edzeni. Azért az egy jó terem és kell a változatosság is. Nem mellesleg a belépő ára pedig tartalmazza a szauna használatot. Ez így télen külön előny és verseny előtt sem lesz hátrány. Sőt van infra és finn szauna is. De azért a Spártában lelt barátaimat nem fogom elfelejteni. 🙂 Ugyanakkor tök jó érzés, hogy mikor bementem a BTN-be a főnökkel megbeszélni az edzéseket ő is szívesen fogadott, sőt örült, hogy visszajövünk és az ottani régi gyúrós haverok is örültek nekünk.
Egyből egy éjszakai edzésre is elmentünk, mivel mindketten igencsak rossz alvók vagyunk. 🙂


De más tervek is vannak. Például elhatároztam, hogy megtanulok futni. Annyit olvastam másoktól, hogy milyen jó, hogy úgy döntöttem adok az ügynek egy esélyt. Ráadásul itt lakom a Margitszigettel szemben, vétek nem élni a lehetőséggel. Amint kicsit javul az idő belevágok a futóedzésekbe. A cél meg nem egy sima futkosás. Kinéztem egy frankó 7 km-es terep versenyt – Brutál futás 2012.


És akkor még ott van a Fit Fight elindítása, a tavaszi új típusú edzéseim – olyan edzés típus, ami azoknak is jó, akik nem akarnak edzőterembe járni. De erről majd, ha eljön az ideje.

Na és ősszel eljön az én időm is és irány a színpad.

Úgyhogy nem fogok unatkozni. De a tanítványaim sem, ha megengedik majd róluk is írok, mert mindegyikőjük egy izgalmas kihívás. Van, aki sosem edzett és van olyan is, aki más sportban jeleskedik és a felkészülését segítem.

Most elsőre ezek jutottak az eszembe, de a változtatás jogát fenn tartom. 😀