Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Mindent bele hónap jön!

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. Én most eléggé, főleg, hogy van pár jó dolog kilátásban, amit majd a maga idejében el is mondok. Emellett most elég sok munkám is van, mert sok edzéstervet és étrendet kell összeállítanom. De ennek nagyon örülök, hogy ennyien megkerestetek az utóbbi időben.

Emellett elhatároztam, hogy most egy hónapig keményen megküldöm az edzéseket. Igaz eddig is csináltam ezzerrel meg minden, de úgy érzem menne több is. Szóval leveszem a takarék lángot és meghalok minden edzésen és mellé tisztán eszem. Legalább felkészülök a karácsonyi őrületre is, hogy legyen hova hízni esetleg. Bár szerintem karácsonykor is figyelni fogok a kajára és edzeni is fogok. Maximum módjával eszek félre 🙂

Ja és íme néhány kép az Alakreform edzésről, ahol nemcsak egy hangyaként látszom 🙂

Ja és tegnap rendeltem egy Update1-es ebédet. Nekem ízre bejött. Az adag szép nagy volt. Azt nem tudom mennyire hizlal kevésbé a panír, de bízzunk benne 🙂 Bár ha reálisan nézem szerintem ezekkel a dolgokkal fogyni nem lehet, de időnként változatosabbá tehetjük az étrendünket nagyobb károkozás nélkül. De persze csak ha módjával tesszük. Amúgy ez májjal töltött csirkemell és olívabogyós sali volt. Fogok még rendelni szerintem.