Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Mennyi idő alatt látszik meg az edzések eredménye?

1. HÉT:
Már az első héten jobban fogod magad érezni a bőrödben. Az első edzés után jelentkezni fog a jobb kedv és az emelkedett energiaszint a sikerélménynek köszönhetően. (Vigyázat az első hét sem könnyű – valószínűleg jó kis izomlázad is lesz.)

2. HÉT:
A nagyobb izomcsoportoknál már mérséklődni fog az izomláz és a tested elkezd alkalmazkodni az új kihívásokhoz.   Egyre erősebbnek és energikusabbnak fogod magad érezni.

3. HÉT:
A harmadik héten el kezded éreznio a mentális változásokat is. Már a ruháidon is érezheted a változást.

4. HÉT:
Ekkor már kézzel fogható eredményeid lesznek. A tested összetétele elkezd változni – kevesebb zsír és több sovány izomtömeg. Ha betartottad a diétádat és az edzéstervedet akkor az eredmény lenyűgőző lesz.

5+ HÉT:
Az egészséges életmód- vagyis a sport és a helyes táplálkozás – az életed szerves részévé válik. Ekkor egy újabb edzéstervvel és étrend korrekcióval az eredmény megtartható vagy fokozható.

Az egészséges és tartós fogyás heti 0,5-1,5 kg. Nagyobb túlsúly esetén ez több is lehet. Azt is vedd figyelembe, hogy az izom tömege nagyobb, mint a zsíré. Tehát csak a tükröt figyeld, ne a mérleget.


A fenti eredmény rendszeres edzés és helyes táplálkozás mellett várható! Az igazán látványos eredmény érdekében elengedhetetlen a megfelelő táplálékok fogyasztása, és fontos, hogy étrendünket a szervezetnek megfelelően alakítsuk ki. Ebben a személyre szabott edzés és táplálkozási rendszer kialakításában tudok neked segítséget nyújtani.