Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Magamról

Göltl-Zelenij Linda vagyok és 1986.01.19-én születtem Budapesten. Az ELTE kommunikáció-művelődésszervező szakán diplomáztam, tehát újságíró és idegenforgalmi animátor vagyok.

Ami a sportot illeti: 6 éves korom óta sportolok és elég sok mindent próbáltam. A fitness (sérülés miatt 16 évesen abba hagytam)mellett a legfontosabb állomás a küzdősportok és a lovaglás volt.

Hogy is jött ez az egész versenyzés?Nos lényegében 2009-es év felét azzal töltöttem, hogy a szakdolgozataimat írtam majd igyekeztem felkészülni a védésükre majd az államvizsgámra. Ráadásul ekkor utazott anyukám külföldre dolgozni és rám szakadt a szabad élet és a szerelem. Így a napjaim azon része, amikor nem az ágyon fetrengve tanultam és töltöttem magamba az energia italt, féktelen bulizással és a haverokkal és az új szerelemmel való sörözéssel telt. Nos gondolom mondanom sem kell, hogy a bulizás csak fokozódott a sikeres államvizsgák után. Hát meg is lett az eredménye, amikor egyszer csak nem fértem bele a farmeromba, egy kedves haver pedig meg is jegyezte hogy narancsbőrös a lábam(rövid naciban voltam).

No, ekkor jött el a pillanat, amikor rájöttem, hogy ez nem mehet így tovább. Első lépésként leszoktunk a bagóról párommal együtt(július közepe). Utána jött az egészséges életmód, és hogy ideje lenne lejárni edzeni. Azért, hogy minél jobb legyek elkezdtem a neten utána olvasgatni és végül Palatinus Tündénél kötöttem ki. Azóta a testépítés (no és a versenyzés)az életem.

Ja és azóta megszereztem a testépítő-szakedzői végzettséget. Tehát személyi edzést vállalok, meg edzés és étrend terv írást is. Ha érdekelnek a részletek írjatok a linda@zelenij.hu-ra.

Röviden ez a lényeg. De mivel net és fórum függő vagyok kérdezzetek ha érdekel valami és szívesen válaszolok.