Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Idióta edzéseszközök

Néha nem tudom eldönteni, hogy a különféle elme rozzant edzéseszközök kitalálói komolyan gondolják-e találmányaikat, vagy csak palimadárnak nézik az embereket.

Először is itt Free Flexor, amihez ajándékba még DVD is jár és persze mindezt közel 40 dollárért szállítási költség nélkül. Állítólag szuper bicepsz, tricepsz, mell és váll edzésre.

Ennyi pénzért minimum egy havi kondibérlet kijön. Ha olcsóbb pinceterembe megyünk akkor akár két havi is. De egy jó zsírégetőt is tudunk venni belőle. Lényegében teljesen mindegy mit veszünk a pénzből garantáltan több értelme van.

De ha mindez nem elég itt a Shake Weight. Ez annyira népszerű pl. amerikában, hogy még egy South Park részt is kiérdemelt. Szerintem ez ékes bizonyítéka annak mennyire is hatékony edzés forma ez… 🙂

Persze vannak hasznos edzés eszközök is. Ilyen például a haskerék amit már emlegettem egyszer. Nagyon keményen meg lehet vele dolgoztatni a felsőtest szinte összes izmát. Ráadásul sokkal olcsóbb, mint ezek a badarságok. Én is beszereztem egy sajátot nemcsak otthonra, hanem a személyi edzésekbe is be fogom iktatni a haladóknak. A has és hátizomláz garantált.

Kapcsolódó cikk: Ne hagyd, hogy lehúzzanak!

haskerék