Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Huh végre vége a hétnek

Sziasztok!

Ismét eltelt egy hét, edzéssel, Réka dvd-vel és újabb update termék teszttel és persze tükörben pózerkodással 🙂

Na végre eltelt a hét. Elég fáradt vagyok így, hogy 7 napot húztam le egyhuzamban. De becsületesen edzettem.Hétfőn vállaztam, de az nem lett teljes értékű, mert egy kisebb váll sérüléssel küzdök és oldalemelés nem megy mert fáj. Kedden letoltam egy szuper interval kardió edzést. Vagyis 10 perc taposás majd 40 kitörésben séta kézisúllyal, aztán combtávolító gép és hasprés. Ezt megcsináltam megállást nélkül 6x. Bő másdél órás edzés és egy percig sem unatkoztam. Nagyon jó volt. Szerdán és csütörtökön otthon edzettem Réka dvd-re, ma pedig hátaztam és hasaztam. Kangoo a héten nem volt, mert Kyry beteg nélküle pedig nem az igazi, de jövőhéten szerintem lenézek a btn-be kangoora.

Kaja ügyileg van még pár dolgo amit la akartam írni. Az egyik az Update csokival kapcsolatos. Szóval elfelejtettem leírni, hogy 1 tábla 100gram tápanyagban pedig 35 g zsír és 55g szénhidrát. 24 kocka van egy táblában. Tehát 1 kocka csak 1,45 g zsír és 2,3 g szénhidrát. Ez igen minimális így mindennap belefér 1 kocka csoki. Ez szerintem tök jó. Én például edzés előtt szoktam enni egy kockát, hogy felpörgessem magam 🙂 Így csak pont annyi bűntudatom lesz, hogy még véletlenül sem lazsálok edzés közben, de tudom hogy le tudom dolgozni :)) Ráadásul elvileg update 1-es szóval bármikor ehetném 🙂 bár ebben nem vagyok biztos, de mértékkel biztosan jobb mint a rendes csoki, és ez a lényeg.

Emellett a héten beszereztem a Norbi 50%-kal nátrium csökkentett sót.

Kipróbáltam és ízre teljesen oké. Nem éreztem különbséget, de ha 50%-kal kevésbé vizesít mint a rendes só, akkor én már elégedett leszek. Mindenesetre ez is biztos jobb mint a sima só, bár szerencsére nem sózok sokat. Ellenben imádom a savanyúságot és arról nem mondok le. Cukormentes savanyút már találtam és azt is csak mértékkel eszem szóval nem lesz gond. Majd megírom érzékeltem e különbséget. De még csak 2ik napja eszem és eddig kb 2x használtam.

Na és végezetül két kép rólam. Ismét pózerkodtam a tükörben és szerintem alakultam azért a múlthéthez képest 🙂 Én legalábbis elégedett vagyok és szerintem egyre jobb lesz majd.