Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Hétvégén verseny! Drukkoljatok!

Szombaton, Kisbéren lesz az IFMA magyar bajnokság 2. fordulója a Figth Night. Ez az IFMA nemzetközi versenyeire a selejtező egyik állomása, a döntő után az itt kialakult eredmények alapján hirdetik ki a magyar válogatottat.

“A résztvevők fordulónként egy mérkőzést vívnak, a döntő kivételével. Az egyes fordulókban elért eredmény alapján szerzett pontokkal súlycsoportonként max. 4 ember kerül a döntőbe, ahol egyenes kieséses rendszerben dől el az első helyezés. A döntőben a legtöbb pontot szerzett versenyzők mellett a 2011 évi VB, EB és Európa Kupa érmes helyezettjei is jogosultak részt venni.” – részlet a verseny kiírásból.

Ezen a versenyen indul Fruzsi, akivel év eleje óta edzünk. Igaz ez nagyon rövid idő, de én bízom benne, hogy a verseny szuperül fog alakulni. Fruzsi eddig “a verseny előtti héten nem eszek” nevű módszert alkalmazta, ahhoz hogy tudja hozni a versenysúlyát. Biztos vagyok benne, hogy ezzel jelentős mennyiségű izmot, és ami még rosszabb erőt is veszített. Most viszont az egészséges táplálkozás keretein belül maradunk, némi táplálék kiegészítővel és extra súlyzós edzésekkel felturbózva a szakági és futó tréningeket.

Táplálék kiegészítők közül semmi extrára nem kell gondolni – egy termogén zsírégető és egy jó protein.

Fruzsi a versenysorozat első fordulóján

Kapcsolódó cikk: Thaibox versenyfelkészülés