Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Helyzet + egy kép

Sziasztok!
Na már vasárnap van, hát már megint egy csomó idő elrepült. A héten jókat edzettem és némi félrekaja is befigyelt, de azt hiszem nem állok rosszul, ezt egy képpel demonstrálom is.

Most nem sok érdekességgel tudok szolgálni. Voltak edzések, amiket továbbra is nagyon élvezek. Aztán volt félrekaja is de csak a hétvégén(hétköznap tartottam a tiszta kaját), de úgy nézem nagy kár nem okoztam. De mutatok képet, aztán ki-ki eldönti 🙂

Most lassan megyek csirkét sütni a hétre. Közben meg egyre az esküvőn jár az eszem. 16-án pl megyek a ruhaszalonba és rám igazítják a gyönyörű ruhámat. Megvettem a hajci díszemet is, igazán szép és ízléses is. Nem túl nagy, vagy hivalkodó szerintem jól fog állni, Adrián pedig nagyon ügyes tuti kihozza a legjobbat. A gyűrűk is itt vannak a polcon, bár még szűkítteteni kell rajtuk egy kicsit, de már várom hogy hordhassam. Az ülésrend is nagyjából kezd összeállni, lehet majd feltöltöm ide is. Annyit mondhatok, hogy 4 db 10 fős asztal lesz, a főasztalon kívűl. Igyekeztem jól elrendezni, hogy kit hova ültessek, ha esetleg valakinek nem fog tetszeni, az se parázzon, ez az ültetés csak arra az időre szól, amíg kajálunk.
No egyelőre ennyi, amúgy is 5 kg csirke vár rám a hűtőben…
pusszi