Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Futó (és bringa) blogom 11.

A Brutálfutás óta nem igen voltak további célkitűzéseim, de most megtaláltam az újabb teljesítendő kihívásokat. Vár rám egy 6 órás éjszakai, jótékonysági futóverseny, csapat váltóban. És újra elkezdtem bringázni. De haladjunk szépen sorjában.

Tehát a futóverseny Szigetmonostoron lesz augusztus 12-én a Suhanj! Alapítvány támogatására. A verseny bevétele és eredménye az alapítványt illeti, melyet a SUHANJ! mozgás- és látássérültek rendszeres sportolását elősegítő sporteszközök beszerzésére fordít.

Éjfélkor kezdünk és reggel 6ig futunk. De utána lesz bundáskenyér party – ezer éve nem ettem és imádom, szóval megdolgozom érte. 🙂 Egy kör egyébként 2 km lesz és körönként bármikor válthatjuk egymást.

A csapatunkat nem én szerveztem, hanem Panni, aki az első futólépéseimben is segített, így nagyon örülök, hogy végre személyesen is találkozunk. Sőt nemcsak találkozunk, hanem együtt futunk is. Úgyhogy elkezdek megint futni, mert az utóbbi időben hanyagoltam kicsit. De egyelőre csak padon, mert napközben irtó meleg van, este meg óráim vannak meg súlyzós edzésem is van.

Szóval akinek van kedve az augusztus 7-ig nevezhet, akár 6 fős csapatokban is, ami azért elég teljesíthető, hiszen 6 fő esetén fejenként 1 óra futás jut mindenkire és közben lehet pihenni is.

No és a bringázás.

Még régebben bringáztam, van egy elég jó Meridám. Aztán sok minden megváltozott és nem volt már kivel mennem így a bicó elpakolásra került. De most ismét kedvet kaptam, mert láttam mások is milyen lelkesen tekernek a hegyekben és egyéb szép helyeken és társaságom is akadt erre. Így az utóbbi időben a szabadidőm nagy részében tekerni voltunk. Rövidtávú cél a Hármashatárhegy, hosszútávú pedig még maradjon titok. Majd ha lesz belőle valami úgyis szólok. 🙂

Tehát mindenkinek ajánlom, hogy használja ki amíg jó idő van és eddzen a szabadban – futás, trx, bringázás vagy ami tetszik – lesz elég idő télen a teremben gyúrni.

Ugyanakkor akinek gyengébb a térde – mint pl. nekem – gondoskodjon a megfelelő ízületi védelemről. Nálam a Freedom aloe gél a nyerő. A hirtelen másféle terheléstől elkezdett fájni a térdem és pár nap alatt rendeződött, miután elkezdtem inni.

Szóval Edzésre fel! 🙂