Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Fotózás

Sziasztok!

Na ma meg volt ma a fotózás. A shop.buildernek készültek a képek. Igazából nem olyan nagy dolog és nem is rólam szólt. A lényeg az volt, hogy nyújtó gyakorlatokat kellett csinálni és az lett lefotózva és levideózva. Egyébként ezúton is köszönöm a lehetőséget.
Egész gyorsan meglettünk vele. Egyébként meg élveztem is 🙂 Különösebben nem is készültem rá, csak előző nap nem ettem semmi puffasztót.

És csajok figyelem – ez működik. Nem ittam este sem reggel proteint és nem ettem se karalábét se más puffasztó zöldséget és savanyúságot is csak módjával. Szóval kígyó ubi és egy kis túró ment vacsira. Az eredmény engem is meglepett, mert laposabb lett a hasam sokkal.

Ez ma esti kép edzés után. Szerintem kéne még izom mondjuk bőven, bár itt nem feszítek izmot mert különben remegett a kezem és homályos lett a kép:)

Ma egyébként elkezdtem a zenét gyakorolni a Fitfght-ra és szerintem vizsgára nagyon pöpec leszek. Szóval készüljetek, mert hamarosan Fitfight óráim is lesznek, ami a rúgásoknak köszönhetően remek popsi és csípő formáló, az ütések pedig jót tesznek a hát izmainak, ami ülő munka esetén baromi fontos.

Ja és meg van a Norbi könyv, amit el fogok olvasni, mert kíváncsi vagyok mit a titka ennek a hatalmas, néha már szekta fílingü őrületnek ami körül veszi őket. Mindezt úgy mondom, hogy fogyasztom a termékeiket és a Rékát még bírom is. Kíváncsi vagyok.