Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Felkészülés a jövőre – blog bejegyzés

Sziasztok ismét!
Mi a helyzet nálatok? Nálam elég mozgalmas volt a hét így cseppet sem bánom, hogy végre hétvége. Ugyanakkor már várom a jövőhetet is,  sőt a jövőt önmagában is.
Először is következő héten beindul ezerrel az edzéstartás. Kedd, csütörtök, vasárnap már fix. Ráadásul ez pont jól jön ki, mert elhatároztam, hogy futópadon elkezdem a futóedzéseket is, ami pont keddi, csütörtöki és vasárnapi edzést igényel. Így miután “megkínoztam” a kedves klienseket jön a sajátom. 🙂 Kíváncsian várom.

Emellett kb. 4 hét múlvára beterveztünk egy fotózást, mert kellenek a képek az oldalhoz is, meg magamnak is szeretnék párat. Így a futóedzések is pont kapóra jönnek, mivel az utóbbi időben sem aerob, sem kardió edzést nem végeztem. Így remélhetőleg nem kell durva diéta az áhított formához, mert nem versenyfazon kell, hiszen nem versenyre készülök. De egy kis zsírégetés sosem árt. 🙂

Így állok most – fotózás után végre nem “homemade” képeket is tudok prezentálni. 🙂


Egyébként e héttől már nem a Spártában edzünk, hanem a régi termünkben a BTN office gymben. A személyi edzéseket is itt tartom elsősorban. Furcsa máshol edzeni, így egy év után. De nem vagyunk ott teljesen idegenek azért. Sokan emlékeznenk ránk és szeretettel fogadtak. A fizikai részt illetően, pedig fő a változatosság. Mivel minden gép kicsit más, így azért van egy kis izomlázam a vállamban meg a hátamban pl.

A kaja ügyileg a változás abban történt, hogy az Update cuccokat lecseréltem Dia-Wellness termékekre.

Az igazság az, hogy amíg nem próbálsz mást, jó az U is. De ha kicsit leveszed az U-s szemellenzőt és tovább nézel rájössz, hogy van élet azon túl is. Vegyük csak a mogyorókrémet. Te úúristen. Az íz, az összetétel egyszerűen összehasonlíthatatlan, és mégis diétás. Vettem még palacsintaport, muffinport, ketchupot, prézlit és forrócsoki port. A hétvégén tesztelem a muffinport is. Remélem jó lesz, de szerintem nem fog csalódást okozni. Majd természetesen megy a recept a Fit konyhába, szóval figyeljetek.

Ja és közben fizikaliag és főleg agyban készülök a Fit Fight vizsgára és igyekszem elindítani az óratartást is. Jó lesz nagyon, sok tervem van, helyszínt is kinéztem, de egyszerűen még időm se volt intézni. De ami késik nem múlik és lesz Fit Fight Lindával. 🙂