Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Ez is, az is

Na itt az idő újabb bejelentkezésre.
Hatalmas, eget rengető dolgok egyelőre nem történtek, de azért zajlik az élet. Vannak megint újabb terveim, meg ötleteim de ezeket egyelőre nem verem nagy dobra. Majd ha lesz is belőle valami 🙂
Most ismét új étrendem van, legalábbis annyiban, hogy ici picit visszább veszem a fehérjét és állandó szintre teszem a szénhidrátot. Reggelire kis zabpehely meg fehérje utána meg csirke rizs 3x, illetve egy gyümölcsös étkezés és este csirke vagy inkább cottage cheese és kis zöldség. A rizs az egy zacskónyi. A gyümölcs ma egy kis őszibarack és pár szem málna volt. Szóval rizzsel, zabpehellyel, gyümölccsel és cottage cheeseel együtt az össz szénhidrát bevitel 100 g körül lehet de max 120. Így pedig bőven az 1-2 g/ tsk belül vagyok. Szóval heti 5 edzés és 2-3 kardió mellett nem létezik hogy híznék tőle. Sőt remélem elmúlik az időnkénti puffadás is, amit szerintem a túl sok fehérje bevitel okozott.

Az új tápkieg kotyvalék bemutatása még várat egy kicsit magára, de ígérem hamarosan arra is sort kerítek.

Ja és nem mellesleg bekerültem én is a Peak, kérdezd a profikat rovatába. Szóval a Peaken keresztül is segítek, ha valaki igényt tart rá.

Mentális helyzet:
Igazából egyre jobban érzem magam, de ezért én teszek is. Ugye a magyar népre nem épp az optimizmus jellemző, ezt ékesen bizonyítja a sírva vigadás is. No de mindenki saját szerencséjének pogácsa, no meg mindenkinek olyan az élete, ahogy alakítja. szóval mostantól én alakítom a kedvem és nem a kedvem az én életem. Legalábbis megpróbálom. Például minden reggel felkeléskor találok valami jót. Pl éljen süt a nap. És frankón működik a dolog. Mindig keresem a jót. Ez meg edzéseimre is kihat, van kedvem súlyokat emelni, kísérletezni stb. De valószínűleg azért is, mert nincs rajtam végre nyomás sem.

A következő két hétvégét pedig a Balcsin fogom tölteni. Egész pontosan a mostanit Dörgicsén, utána pedig 4 napot Siófokon a barátaimmal. Dörgicsén (de Siófokon is valószínű) 100%, hogy lesz sütögetés is. Meg fogom csinálni a heti csirke adagomat igazi vasboronán, szabad tűzön sütve. Nagyon szeretem!! Majd valószínűleg készülök valami páccal is, és természetesen azt is megosztom veletek. Mármint a husi kerül pácba remélhetőleg és ne én 🙂 Szóval alig várom, hogy egy nagyot pihizzek a Balcsin jót kajálva ( ezt is optimistán nézem, mert amúgy nem vagyok egy nagy telek barát, a sajátunkon évek óta nem jártam:) ) Siófokon pedig jön a várva várt lángosom!!!! juppii :)))

Egyébként tegnap este még egy dologra rájöttem. Arra, hogy hihetetlenül élvezem az élet forduló pontjait. Utólag visszanézve sok remek és érdekes sorsfordító dolog van, és ezek alapkán várom hogy a jelenlegi történésekből mi sül ki a jövőben 🙂  mondok egy példát: a Hírextrába anno azért jelentkeztem, mert dolgozni akartam és szerettem volna a 4 órás otthoni melóm mellé még egyet, és mert tudtam h a 4 órásból ki akarnak rakni(titokban kiderült) és főként mert exem meghiúsította, hogy külföldre menjek dolgozni. No és ha mindez nincs, lehet nem élek már ebben az országban, de akkor ki tudja hogy találkozom e a Norbival és férjhez megyek e 🙂 Aztán ott van az is, hogy prózai okokból egy másik edzőterembe mentem át decemberben, aminek mostanra egy nagyon jó új barátságot (vagy tán többet is) köszönhetek, a barátságnak meg a edzéseim új lendületét és a fejlődést.  Szóval jöhetnek az újabb izgalmas fordulópontok:)

zárásként pedig a példaképem és én – egyforma szoknyánk van 🙂 már csak egy ilyen testet kell alkotnom:)