Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Eljött a kritikus nap

A statisztikák szerint január 15-én dől meg a legtöbb fogyókúrás új évi fogadalom. Ez azért van, mert a legtöbben újévkor vágnak bele a drasztikus fogyókúrákba. Ennek pedig egyenes következménye, hogy az így fogyókúrázó nők közül mindössze minden ötödiknek sikerül elérnie a vágyott súlyt. 35 százalék pedig nem hogy elérni, de megtartani sem tudja a kisebb testsúlyát. Sőt akár 2 kilóval többet is visszahízik, mint amennyi a fogyókúra nulladik napján volt.

Éhezés és egyéb butyuta módszerekkel nem is csoda, hogy elfogy a lendület 2 hét után. Felejtsétek végre el a minél gyorsabb és minél egyszerűbb megoldásokat, ha nem szeretnétek állandóan a jójó effektustól szenvedni.

A jójó effektus azért alakul ki, mert a drasztikus fogyókúrával kiéheztetett szervezet amint hozzájut egy kis ételhez azonnal elraktározza zsírpárnaként, ezzel felkészülve a következő éhezésre. Ezáltal pedig újra megindul a hízás, sőt a szervezet túl is raktározza magát a “biztonság kedvéért”. Igazi ördögi kör!

Én azt mondom, jól is teszitek ha feladjátok a drasztikus fogyózást. Vágjatok bele az egészséges életmódba, ahol nincsen éhezés, viszont van örömmel végzett mozgás és finom egészséges ételek. Ha pedig segítségre van szükségetek töltsétek ki az Ingyenes Online Konzultációs kérdőívet.