Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Baconos csirkés rakott édesburgonya


Hozzávalók

1 nagy édesburgonya
3 db light cottage cheese
2 csomag szeletelt light mozarella sajt
0,6 kg csirkemell
50 gramm apró kockára vágott bacon
kókuszzsír

bors

Az édesburgonyát megfőzzük. Amíg elkészül, addig a csirkét apró kockákra vágjuk sózuk, borsozzuk. Egy serpenyőben a kockára vágott bacont megpirítjuk, majd hozzáadjuk az előkészített csirkét és aranybarnára sütjük.

Amikor megfőtt az édesburgonya meghámozzuk és karikára vágjuk, majd a kókuszzsírral kikent jénai tálba rakjuk. Erre jön a baconos csirkemell, majd beborítjuk az egészet cottagecheese-zel és végül lefedjük szeletelt mozzarellával.

Az egészet 250 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb 15 percre, vagy amíg megpirul a sajt a tetején.