Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Alakreform és társai

Sziasztok ismét itt:)

Épp az előbb fejeztem be az otthoni tornát, mert ma nem tudtam menni terembe, sem pedig kangoora. Megszereztem a Rubint Réka féle Alakreform torna dvd-t és megcsináltam belőle a 40 perc extra popsit és némi hasat is toltam magamtól. Itt egy kép közvetlenül edzés után…hmm asszem ahhoz képest h nem versenyzem nem rossz!!

szóval…

…arra gondoltam, hogy ez majd röhögve fog menni elvégre gyúrok wazze 🙂 hát nem volt könnyű. De szuper volt, be fogom iktatni és Réka új dvd-jét is meg fogom venni. Bár az egész Réka&Norbi média hájppal nem értek egyet, de néhány Update termék nagyon hasznos és bizony Réka is tudhat valamit az edzésről, mert bizony testileg nagyon jó. Kyryvel mostmár biztosan el kell mennünk egy órájára. Ja és a hétvégén tesztelem az Updat 1-es fehércsokit. Imádom a fehércsokit és Norbiék pont most alkottak egy ilyet. Az update mogyorókrém is finom, szóval nem lehet ez rossz…

Egyébként hétfőn is teszteltem egy edzéstervet, amit már régóta akartam. Egy kardió edzés kombinálva torna gyaksikkal. Egész pontosan 10 perc taposás hardcore, majd 20 guggolás 2db 10kgos kézisúllyal, combtávolító 50x nagy súllyal, 50x hasprés és ezt 6x. Nos nagyon jó volt és egyszer sem volt időm unatkozni, pihit egyáltalán nem tartottam. Ilyet máskor is tolok majd. Sőt szerintem beiktatok egy negyedik tornagyaksit.

ja és találtam egy klassz új nasit – répa chips!