Magamról ★ web: zelenij.hu, trxedzo.hu ★ e-mail: linda@zelenij.hu ★ facebook: facebook.com/edzesrefel

Körbe a Balatont is – állóképesség fejlesztő 12 hetes program

Szeretne jobb állóképsséget a hétköznapokban, hogy ne fulladjon ki a lépcsőn felfelé? Szívesen járna munkába kerékpárral, de már 5 perc alatt teljesen elfárad? Szeretne teljesítménytúrákra, kirándulásokra járni? Körbe tekerné a Velencei tavat vagy akár a Balatont?
A 12 hetes állóképesség fejlesztő program teljesen személyre szabott, ami bárki számára végig csinálható változatos edzéseket tartalmaz igény szerint heti 2-3 alkalommal 60-90 perces etapokkal. A program teremkerékpáron, görgőn vagy a szabadban is elvégezhető.

Kinek ajánlott?
Teljesen kezdőknek, akik sosem sportoltak még semmit és szeretnének a hétköznapokra is egy jobb állóképességet. Versenyszezonon kívül kezdő vagy haladó sportolóknak a következő szezon megalapozásához. Nemcsak kerékpárosoknak, hanem bármely mozgásforma képviselőinek keresztedzés gyanánt, ahol fontos az állóképesség példul küzdősportok, futás, lovaglás, tánc stb.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet
linda.zelenij@gmail.com címen.

Tekerj fel bárhová – Erőfejlesztő 8 hetes program

Szeretne elmenni családjával, barátaival kerékpáros túrákra akár külföldre is, de fél, hogy a legkisebb dombra sem bírna feltekerni oxigén maszk nélkül? Esetleg kerékpár vagy triatlon versenyeken, teljesítmény túrákon szeretne indulni?
Akkor ez a 8 hetes program a tökéletes választás, amit teremkerékpáron, görgőn vagy akár a szabadban is elvégezhet, melynek végére sokkal erősebbek lesznek a lábai és kisebbeknek fognak tűnni a hegyek.

Kinek ajánlott?
A program személyre szabható kezdő, hobbista és haladó kerékpárosok lábára is. Versenyszezon kívül pedig remek keresztedzés lehet olyan sportolóknak, akiknek fontos a lábuk erőssége nagyobb izomnövekedés elkerülése mellett.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com címen.

Zsírégetés kerékpáron 8 hetes súlyvesztő program

Amennyiben unja már a futópados szenvedést vagy az atlétikai pályán való körözést itt az ideje, hogy kerékpárra váltson. Akár teremben, görgőn vagy szabadban szeretne tekerni az edzésterv igazítható az igényeihez és változatos feldatokkal gyorsan és eredményesen telik el az edzés idő. A program 8 héten át egymásra épülő résztávokkal az egyéni igényekhez igazodva heti kettő vagy három alkalommal 45-90 perces edzésnappal kérhető.

Kinek ajánlott?
Kezdőtől a haladóig bárkinek az igényihez alakítható, aki szeretne megszabadulni a felesleges zsírpárnáitól.  

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com címen.

„Robbanj be” 6 hetes robbanékonyságot fejlesztő program


A program konditermi edzés keretén belül zajlik 60 percben heti egy alkalommal sportág specifikus gyakorlatokkal.

Kinek ajánlom?
Kezdő, hobbi és profi sportolóknak egyaránt, hiszen szinte minden mozgásformában szükség van robbanékonyságra, iram váltásra. Egy verseny rajtjánál, előzésnél, utolérésénél vagy egy sprint befutónál. De vannak sportágak, amik alapból dinamikára épülnek pélául foci tenisz stb.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com címen.

Egyensúly fejlesztő és törzserősítő 6 hetes program

A program konditeremben zajlik, heti egy edzéssel 60 percben. A 6 hét alatt megerősítjü speciális gyakorlatokkal a core izmokat, amik nagyban hozzájárul az egyensúly megtartásához. Valamint sportág specifikus feldatokkal javítjuk a koordinációt, az agy izom kapcsolatot, a koncentrációt és ezáltal az egyensúly érzéket is.

Kinek ajánlom?
Mountainbike minden szakágának képviselőjének és országúti kerékpárosoknak, akár versenyzők, akár kezdő vagy hobbi szinten űzik. De azoknak is erősen javasolt, akik „csak” munkába járáshoz vagy kikapcsolódás gyanánt szoktak biciklizni akár trekking vagy bármilyen más bringával, hiszen számos baleset és sérülés megelőzhető jó egyensúly érzékkel.
Továbbá triatlonosok, terepfutók, akadály futók (Spartan race stb) is profitálhatnak belőle.

Kiegészítőként javasolom még az eredei kerékpározást velem, ami szintén remek egyensúlyfejlesztő mozgásforma.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet
linda.zelenij@gmail.com címen.

Online kerékpáros edzésterv

Nincs lehetőséged fix időpontokban eljárni edzeni spinning órákra de szeretnél hatékonyan edzeni önállóan terembringán, vagy otthon görgőn esetleg kint a szabadban?
Akkor az online kerékpáros edzéstervezés neked való, ami hetente frissülő és az előző heti eredményeid alapján kerül összeállításra.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com.

Erdei kerékpározás velem

Szeretnéd felfedezni az erőket Budapesten és környékén de nem mersz egyedül nekiindulni? Szeretnél magabiztosan közlekedni terepen kerékpárral?
Akkor jelentkezz hozzám bátran erre a programra ( akár többen is jöhettek együtt) és egy előre egyeztetett időpontban együtt fedezzük fel mountainbike szépségeit.
Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com

Kinek ajánlott? Bárkinek!

1. Ha elsősorban csak aszfalton bringázol akkor is érdemes kicsit belekóstolni a montizásba, mert:
– terepen lehet igazán megtanulni egyenletesen tekerni, ami növeli a hatékonyságot
– kanyar technikát is itt lehet a legjobban fejleszteni
– egyensúly és kerékpár kezelés technika javítása, ami hobbi szinten is fontos a saját biztonságod érdekében. Én kétszer is úsztam meg balesetet forgalomban országútival, amit a montizásnak köszönhetem.

2. Nem igen bringázol szabadban, akkor pláne érdemes kipróbálni, mert jó móka.

Rendszeresen szervezek közös kerékpározást tanítványaimnak is, amiket mindenki nagyon szokott élvezni.

Jelentkezni telefonon 0630 703 2001 vagy emailben lehet linda.zelenij@gmail.com

Bevezetés a konditermi edzésbe – 2 órás program

Szeretnél kondizni de nem mersz lemenni az edzőterembe, mert azt sem tudod melyik géphez hogyan közelíts? Többször vettél már terembérletet de mindig elvesztetted a lelkesedésed, mert azt sem tudod mit, miért csinálsz a teremben?

Mindössze két óra alatt megismerheted az edzőteremben lévő gépeket, hogyan állítsd be és használd őket. Megmutatok pár profi trükköt, hogyan tudsz még hatékonyabb lenni egy-egy gépen. Majd megtanulhatod az alapjait annak, hogy mi alapján állítsd össze magadnak az edzéstervet.

A program tartalma:

– 2 órás intenzív elméleti és gyakorlati oktatás
– személyre szabott kezdő edzésterv a program végén
– jegyzetelési, fényképezési lehetőség edzés közben

Eddz végre magabiztosan, hatékonyan és önállóan.
Érdeklődni és jelentkezni a linda@zelenij.hu email címen tudsz.

Kiegészítő lehetőség:
– Személyre szabott étrend igénylés